GRATIS FRAKT PÅ KJØP OVER 600,-
LEVERINGSTIDEN 2-4 VIRKEDAGER
1 ÅRS GARANTI
BETAL MED KLARNA

Personvernerklæring

Samling av informasjon

Vi samler data fra deg når du et gjør et kjøp på våre hjemmeside . Den samlede informasjonen inkluderer ditt navn, epost adresse, telefonnummer og/eller kredittkort.

I tillegg, så mottar vi og registrerer automatisk informasjon om siden du etterspør.

 

Bruk av informasjon

All informasjon vi samler fra deg kan bli brukt for å:

  • Bestemme oss for mye vi vil produsere av enkelte varer
  • Forbedre vår nettside
  • Vi bruker epost adressen du gir oss for å sende deg informasjon og oppdateringer knyttet til din ordre. 
  •  

E-handels personvern

Vi er eneeier av informasjonen samlet på denne siden. Din personlige identifiserbare informasjon vil ikke bli solgt, utvekslet, overført eller gitt til andre selskaper uansett årsak, uten din tillatelse, utenom det som er nødvendig for å fullføre en forespørsel og/eller transaksjon, f.eks for å sende en ordre.

 

Tredjeparts avsløring

Vi selger, bytter eller overfører ikke din personlige identifiserbare informasjon til utestående parter. Dette inkluderer ikke klarerte tredjeparter som assisterer oss i administrering av vår nettside eller gjennomføring av vår virksomhet, så lenge partene er enige i å holde denne informasjonen konfidensiell.

Vi mener det er nødvendig å dele informasjon for å etterforske, forhindre eller handle mot ulovlige aktiviteter, mistanke på svindel, situasjoner som involverer potensiell risiko på en persons fysiske sikkerhet, brudd på våre vilkår for bruk eller dersom det er påkrevd ved lov.

 

Enighet

Ved å bruke vår nettside sier du deg enig i personvernspolicien.